06 - 46 28 45 85 contact@gedragsstrategie.nl
Selecteer een pagina

Hoe kan ik je helpen?

Ik koppel kennis aan de praktijk. Help organisaties en bedrijven om werkelijk verandering teweeg te brengen. Dat doe erzoek, analyses en praktisch toepasbare plannen. Start de verandering.

Inspiratielezing

Hoe werkt de psychologie bij gedragsverandering? Merk jij in je werk hoe lastig het is om mensen tot ander of nieuw gedrag te bewegen? Nodig mij eens uit voor een inspiratielezing.

Ik laat jou en je collega’s zien waarom communicatie zo vaak niet het gewenste effect heeft, prik een aantal hardnekkige mythes door, én geef supergave praktijkvoorbeelden die tot praktische oplossingen hebben geleid.

Na deze lezing van een uur heb je inspiratie genoeg over wat gedragsverandering voor jouw vraagstuk kan betekenen.

Analyse & advies

Wil jij jouw doelgroep (bv. inwoners, medewerkers, klanten) bewegen tot ander gedrag, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heeft jouw aanpak niet het gewenste effect? Laat mij dan eens met je meekijken.

Ik analyseer jouw vraagstuk, spreek met relevante partijen, en stel vooral heel veel vragen. Op deze manier breng ik in beeld waar je nu staat en waarom je nog niet het gewenste resultaat hebt bereikt.

Ik laat je zien hoe je door een gedragsbril naar jouw vraagstuk kunt kijken, waar de kansen liggen voor jouw organisatie om succes te bereiken, en geef je een helder advies voor de vervolgstappen. 

Traject op maat

Menselijk gedrag is knap complex. Heb jij een gedragsvraagstuk dat een succes moet worden, maar waar je zelf niet uitkomt? Als jij het gedrag van jouw klanten, werknemers of inwoners wilt veranderen, kan ik je helpen.

Wil je zo veel mogelijk uit handen geven, of juist meer betrokken zijn bij het proces? We pakken jouw gedragsvraagstuk aan op een manier die past bij jou en jouw team.

Hierbij volgen we de stappen van het Behavioral Change Model, zodat we gefundeerde keuzes kunnen maken die het gewenste gedrag in gang zetten.